Bestil nu, så sender vi din ordre mandag

Bornholmerhampen Hampesalve 30 ml

kr. 150,00

Køb dette produkt nu og optjen 150 Points!

Bornholmerhampen Hampesalve 30 ml

Produktbeskrivelse:

Hampesalve er en plejende og regenererende hampesalve baseret på økologisk hampefrøolie (87%) og bivoks med en mild duft af lavendel og patchouli.

Ingredienser: hampefrøolie, cera alba. Æteriske olier: lavandula angustifolia og pogostemon cablin.

Hampefrøolien er med sit unikke næringsindhold af essentielle fedtsyrer, vitaminer og fugtighedsgivende egenskaber den perfekte Skinfood til alle hudtyper. Hampefrøolie kan med sine mange sundhedsmæssige fordele således også forbedre hudens sundhed.

Alle Bornholmerhampens hudplejeprodukter er baseret på økologiske olier.

Beroligende og regenererende: Hampefrøolie har en naturlig beroligende og regenererende virkning på irriteret hud, dette skyldes bl.a. omega-6 fedtsyren gammalinolensyre (GLA) som har en antiinflammatorisk indvirkning på huden.

Balancerende: hampefrøolien absorberes hurtigt og virker balancerende på fedtet hud uden at stoppe porrerne til. Da olien hjælper med at holde huden sund og hydreret er den samtidig med til at afbalancere hudens egen olieproduktion.

Fugtgivende og plejende: lipiderne i hampefrøolien svarer til dem, der findes i huden. Dette gør den til en effektiv fugtighedscreme og virker samtidig beskyttende for huden. Den øger således hudens elasticitet og bringer nyt liv til tør, træt eller dehydreret hud.

Beskrivelse

Bornholmerhampen Hampesalve 30 ml

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bornholmerhampen Hampesalve 30 ml”